Praeses

Hey

Mijn naam is Thibaut, maar de meesten kennen mij beter als Beau. Ik ben afkomstig van Meulebeke, een gemeente in de provincie West-Vlaanderen. Door de week studeer ik luchtvaart in het prachtige Oostende. Vorig jaar was ik de Vice-Praeses en Penningmeester van De Kouter, dit jaar zal ik onze club vertegenwoordigen als Praeses.

Onze leden zijn vooral studenten luchtvaart, maar ook bouw is zeker vertegenwoordigd. Bij ons staat er altijd wel iemand klaar om je te helpen binnen je richting.

Mijn eerste jaar bij De Kouter was fantástisch. Vanaf dag één was ik verkocht en ik heb me dan ook meteen ingeschreven. Mijn tweede jaar in de club en dus mijn eerste jaar in het Praesidium was ook super. Samen met de rest van het Praesidium zorgen we altijd voor plezier.

Bij De Kouter leer je veel mensen kennen die je echte vrienden zullen worden. je zelf ook wel weet, is Oostende niet echt een studentenstad, maar met De Kouter verveel je je nooit. Wij doen een tweetal activiteiten per week en ook daarbuiten amuseren we ons te pletter. Ons vaste plekje is café “Twilight”, beter gekend als ‘den Twi’. Hier kan je ons dan meestal ook wel vinden. Zeker in het begin van het jaar met de gratis vaten.

Studeren is waarvoor je in Oostende bent, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Kom dus gerust eens af!

Thibaut “Beau” Ketels
Praeses 2018-2019
praeses@dekouter.net

Oostende