Vice-Praeses

Hallokes

Ik ben Ruben, maar iedereen noemt mij Sammy. Ik ben afkomstig uit Massemen, een dorpje van vier straten en vijf cafés groot, ten zuidoosten van Gent. Ik kom tijdens de week naar Oostende om over vliegtuigjes te leren. Jammer genoeg is Oostende niet hetzelfde kaliber van studentenstad als Gent of Leuven, maar niet getreurd. De koningin der badsteden is tevens ook de thuishaven van de zotste en meest entertainende studentenvereniging van België en omstreken.

Om heel eerlijk te zijn, ik stond eerst zeer sceptisch tegenover het hele studentenvereniging gebeuren. Maar op een rustige avond besloot ik om toch te gaan profiteren van de gratis vaten en ik heb er tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Want na een super (en redelijk vaag) schachtenjaar, ben ik uiteindelijk Vice-Praeses van De Kouter geworden en draag ik de kleuren blauw-wit-blauw dan ook met trots.

De Kouter organiseert ongeveer twee activiteiten per week. Die activiteiten variëren van een avondje in ons stamcafé, gaan bowlen of een filmavond tot andere studentensteden gaan onveilig maken. Kortom, er is voor elk wat wils. De Kouter is bovenal eigenlijk één grote vriendengroep, waarmee je op het einde van de dag rustig een pintje kan gaan drinken. We staan ook altijd klaar om elkaar te helpen. Interesse? Spreek gerust één van de leden aan of spring is binnen in ons stamcafé, “den Twi” voor een consumptie op onze kosten tijdens één van de gratis vaten.

Peace out

Ruben “Sammy” Reynvoet
Vice-Praeses 2018-2019
vicepraeses@dekouter.net

Oostende