Zedenmeester

Jupse

Ik ben Thijs, ook wel “Tonneke” genoemd. Ik kom uit het West-Vlaamse boerengat Langemark, dicht bij Ieper. Dit is gelegen in het zuiden van West-Vlaanderen. Ik zit dit jaar in mijn tweede jaar Bachelor Bouw. Zoals de meeste mensen weten is er in Oostende niet zoveel te beleven. Maar daarvoor is er een ideale oplossing, De Kouter!

In het eerste jaar ben ik in contact gekomen met de studentenclub De Kouter. Bij de gratis vaten heb ik niet getwijfeld en mezelf meteen ingeschreven, daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Iedereen is welkom in onze club, luchtvaart is goed vertegenwoordigd maar de bouw kan er ook zeker wat van. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen, maar het belangrijkste van al is dat ik mij rot geamuseerd heb in mijn eerste jaar. Elke week organiseert De Kouter ongeveer twee activiteiten. Deze variëren van een gezellige avond op café met de leden of naar “vanpatjesland” gaan in onze naburige studentensteden. Natuurlijk blijven we studenten, maar genieten ’s avonds ook wel van ons studentenleven! We staan altijd klaar voor jullie als het gaat om drinken maar ook zeker over bepaalde moeilijkheden met vakken.

Dit jaar heb ik de eer om de functie van Zedenmeester te mogen beoefenen. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie allemaal eens te ontmoeten tijdens één van onze vele gratis vaten in Café den Twilight, simpel weg “den Twi”.

See you there!!

Thijs “Tonneke” Supply
Zedenmeester 2018-2019
zedenmeester@dekouter.net

Oostende